Καλώς ήρθατε!

Η γερμανικη Westech Solar στην Ελλαδα

Τα προϊόντα για αυτόνομα συστήματα ενέργειας της γερμανικής Westech Solar χαρακτηρίζονται από την εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία σε δύσκολες και απαιτητικές εφαρμογές.

Εισάγουμε απ΄ ευθείας από την Westech Solar Γερμανίας όλα της τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, και τα διαθέτουμε σε επαγγελματίες και εγκαταστάτες συστημάτων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.

Διατηρούμε όλο το χρόνο σε στοκ στις αποθήκες μας στον Αγ. Δημήτριο ή στη Μαγούλα Αττικής όλα τα προϊόντα πρώτης ζήτησης:

  •     Ιnverters 1.000W-12.000W Westech Combi-ECO, Combi-MPPT και Westech PSV,
  •     Συσσωρευτές 12V Westech GEL και στοιχεία Westech 2V,
  •     Φωτοβολταικα πανελ 12V και 24V,
  •     Φορτιστές 230 Volt,
  •     Βάσεις στήριξης,
  •     Λαμπτήρες & Φωτιστικά LED,
  •     Micro-Inverters για διασυνδεδεμένα συστήματα NET Metering κ.ά.

Γιατί να επιλέξετε Westech Solar:

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στα αυτόνομα συστήματα ενέργειας, η Westech Solar έχει σχεδιάσει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από πολύ χαμηλά ποσοστά αστοχίας υλικού.

Παρά την εξαιρετική τους ποιότητα κατασκευής που χαρίζει μεγάλη αξιοπιστία, τα προϊόντα Westech Solar δεν κοστίζουν ακριβά. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεστε στο μεγάλο - για όσους γνωρίζουν - ρίσκο των φθηνών inverter και φωτοβολταϊκών ασιατικής αισθητικής και ...αξιοπιστίας, αφού μπορείτε να επιλέξετε την γερμανική ποιότητα σχεδιασμού της Westech Solar.

Οι Inverters Westech Combi-ECO και Combi-MPPT:

Υποστηρίζουν φορτία με υψηλές απαιτήσεις σε ρεύμα εκκίνησης (εκεί δηλαδή που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οι περισσότεροι inverters της αγοράς). Με χαρακτηριστική ευκολία, φορτία όπως ψυγεία, μηχανήματα κ.ά. δεν αποτελούν απολύτως κανένα πρόβλημα για τους inverters Westech Combi-ECO και Combi-MPPT (που περιλαμβάνουν και ρυθμιστή MPPT)  με τους πανίσχυρους μετασχηματιστές (για παράδειγμα, ένας inverter Westech Combi-ECO 2.000 Watt ζυγίζει 25 κιλά).

Οι inverters τριπλής λειτουργίας (UPS, φορτιστές, inverter) Westech Combi-S είναι παραμετροποιήσιμοι (διασύνδεση με εξωτερική μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου, διακόπτες dip switches). Με τη λειτουργία φορτιστή μπορούμε να αποφασίσουμε (με ρύθμιση dip-switches) με πόσο ρεύμα θα φορτίζονται οι συσσωρευτές από την γεννήτρια ή τη ΔΕΗ, ώστε να μπορούμε να φορτίσουμε μια μεγάλη γκάμα συσσωρευτών.

Οι Inverters Westech Combi-ECO μπορούν να λειτουργήσουν με δύο τρόπους:

  • Με τον πρώτο τρόπο, η προτεραιότητα δίδεται στους συσσωρευτές, δηλαδή πρώτα εξαντλείται η ενέργεια των συσσωρευτών και όταν φθάσουν σε ένα χαμηλό επίπεδο εκφόρτισης (παραμετροποιήσιμο και αυτό), τότε αυτόματα σταματούν την εκφόρτιση των συσσωρευτών και συνεχίζουν – χωρίς διακοπή – την παροχή ρεύματος στα φορτία από το δίκτυο της ΔΕΗ.
  • Με τον δεύτερο τρόπο, η προτεραιότητα δίδεται στο δίκτυο της ΔΕΗ (ή την ηλεκτρογεννήτρια), δηλαδή τα φορτία λειτουργούν με ρεύμα από το δίκτυο της ΔΕΗ ή μιας ηλεκτρογεννήτριας και αν γίνει διακοπή ρεύματος, τότε αυτόματα συνεχίζουν – χωρίς διακοπή – την παροχή ρεύματος στα φορτία από τους συσσωρευτές.

Τα Φωτοβολταικα Πανελ Westech Solar:

Είναι πάνελ υψηλής ποιότητας κατασκευής και κορυφαίας απόδοσης, αφού είναι μονο-κρυσταλλικά πάνελ υψηλής απόδοσης. Λόγω των compact διαστάσεων και της στιβαρής κατασκευής είναι κατάλληλα για σκάφη, τροχόσπιτα και κάθε εφαρμογή με αυτονομα φωτοβολταικα.

Τιμές και περισσότερες πληροφορίες:

Δες τις ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές της γερμανικής WESTECH SOLAR στο ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής ή κατέβασε τον πλήρη τιμοκατάλογο προϊόντων εδώ.

Για να ενημερωθείς για το ειδικό ποσοστό έκπτωσης χονδρικής επί των τιμών του παραπάνω καταλόγου, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 9838670 (Δε-Πα 09:30-15:00).

Brands