Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Αγαπητέ Συνεργάτη, καλώς ήρθες κι εσύ στην μεγάλη ομάδα των επιτυχημένων συνεργατών μας. Παρακάτω θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για τη συνεργασία μας, που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις στην ανταγωνιστική αγορά αυτόνομων ενεργειακών συστημάτων. Αποθήκευσε αυτή τη σελίδα στους σελιδοδείκτες σου, αφού περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για την συνεργασία μας.

Με πόση έκπτωση αγοράζεις:

Με την είσοδο στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Χονδρικής βλέπεις δύο τιμές: Η πρώτη είναι μια ενδεικτική τιμή λιανικής και δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ. Δίπλα από αυτή την τιμή εμφανίζεται η τιμή μετά την έκπτωση χονδρικής στην οποία αγοράζεις εσύ. Η τιμή αυτή προκύπτει μετά την εφαρμογή του ποσοστού έκπτωσης που αντιστοιχεί στο λογαριασμό σου και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο μετά από την πρώτη παραγγελία ή μετά από έναν πολύ εφικτό αρχικό τζίρο.

Το ίδιο ποσοστό έκπτωσης ισχύει και για τις τιμές στους έντυπους καταλόγους μας (σε μορφή pdf στην Αρχική Σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χονδρικής). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και στο 210-9838670 (Δε-Πα 09:30-15:00).

Προνόμια:

Όσο καλύτερη συνεργασία έχουμε, τόσο περισσότερα προνόμια απολαμβάνεις:

 • Ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις όσο προχωρά η συνεργασία μας, ακόμη και μετά την 1η παραγγελία.
 • Δώρα και επιστροφές μεγάλης αξίας στη διάρκεια του χρόνου στους καλύτερους συνεργάτες μας.

Γιατί σε συμφέρει να επιλέξεις τα δικά μας προϊόντα:

Από την αρχή πρέπει να γνωρίζεις ότι η επιλογή των προϊόντων μας, αυτών που αποφασίζουμε δηλαδή να εισάγουμε στην ελληνική αγορά, γίνεται πάντα με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

 • Η ποιότητα πρέπει να είναι κορυφαία ώστε να μην έχουμε απλώς προϊόντα με χαμηλά, αλλά πρακτικά με μηδενικά ποσοστά αστοχίας (<1%).
 • Ταυτόχρονα όμως προσέχουμε ώστε η τιμή να είναι συμφέρουσα και να ικανοποιεί την βέλτιστη σχέση Τιμής προς Απόδοση.
 • Γι΄ αυτό εισάγουμε όλα τα προϊόντα μας απ΄ ευθείας από τους κατασκευαστές τους, ενώ επιλέγουμε μετά από μεγάλη έρευνα και εξαντλητικές δοκιμές, μόνο αυτά που θα εξασφαλίσουν πλεονέκτημα στους συνεργάτες μας.

Όπως θα διαπιστώσεις, προσφέρουν σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Και επειδή εισάγουμε απ΄ ευθείας από τους κατασκευαστές, μπορούμε να εγγυηθούμε την χαμηλότερη τιμή της αγοράς σε όλα μας τα προϊόντα και οργανωμένο ΚΕΝΤΡΟ SERVICE στην Ελλάδα για μεγαλύτερη ταχύτητα ανταπόκρισης, αξιοπιστία και οικονομία.

Τα προϊόντα μας:

Είμαστε επίσημοι εισαγωγείς και διανομείς των παρακάτω, γνωστών για την αξιοπιστία των προϊόντων τους, εταιρειών εξοπλισμού αυτόνομων συστημάτων:

Sharp | Ultracell | Westech Solar | SRNE | Sunlight

Οι συσσωρευτές GEL της αγγλικής ULTRACELL ξεχωρίζουν λόγω της διπλάσιας διάρκειας ζωής σε σύγκριση με άλλους συσσωρευτές αυτής της κατηγορίας, αφού προσφέρουν 1.200 κύκλους χρήσης με βαθιά εκφόρτιση 50% σε σύγκριση με το μισό (το πολύ 600 κύκλους) που προσφέρουν οι συνηθισμένοι συσσωρευτές της αγοράς, κοστίζοντας μάλιστα σχεδόν το ίδιο. Σα να αγοράζεις δηλαδή ΔΥΟ συσσωρευτές στην τιμή του ενός!

Τα ιαπωνικά πάνελ SHARP ξεχωρίζουν για την ανώτερη ποιότητα, που αντιλαμβάνεται ο πελάτης σου ακόμη και από την εξωτερική εμφάνιση και την ασφαλή συσκευασία, την ομοιομορφία των κυψελών, την υψηλή απόδοση. Ταύτισε τη αξιοπιστία σου με το μεγάλο όνομα της SHARP, χωρίς να το πληρώνεις πολύ ακριβότερα από τα φθηνά κινέζικα που προωθούν οι περισσότεροι ανταγωνιστές σου. Οι πελάτες σου θα το εκτιμήσουν αυτό, ανεβάζοντας το ποσοστό αυτών που θα επιλέγουν τη δική σου προσφορά.

Είμαστε επίσημοι διανομείς και της ολλανδικής VICTRON ENERGY οπότε μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ότι εδώ θα βρεις τις χαμηλότερες τιμές με την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης. Το όνομα VICTRON εγγυάται προϊόντα με απαράμιλλο βαθμό αξιοπιστίας με τα χαμηλότερα ποσοστά αστοχίας σε inverters και ρυθμιστές φόρτισης αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Αποστολή και Υποστήριξη Προϊόντων:

 • Παραλαμβάνεις ακόμη και χωρίς έξοδα μεταφοράς (ανάλογα με την παραγγελία) και εντός 24ώρου από την αποστολή με Courier ή Μεταφορική, αλλά και με επίσκεψη στις κεντρικές αποθήκες μας στην Ελευσίνα. Επιλεγμένα προϊόντα βρίσκονται και στην έδρα μας στον Αγ. Δημήτριο Αττικής.
 • Φροντίζουμε να διατηρούμε ετοιμοπαράδοτα σε στοκ όλα τα προϊόντα πρώτης ζητησης.
 • Μόνο εδώ θα έχεις αν χρειαστεί, άμεσο service (στην Ελλάδα) ακόμη και με προαιρετική παροχή παρόμοιου προϊόντος αντικατάστασης μέχρι την επισκευή, για να μη μείνεις ποτέ χωρίς ρεύμα. Μπορούμε να το κάνουμε γιατί τα επώνυμα προϊόντα μας φημίζονται για το σχεδόν μηδενικό ποσοστό βλαβών.
 • Με ελληνικές Οδηγίες Χρήσης αφού έχουμε φροντίσει για ελληνική μετάφραση των οδηγιών των κατασκευαστών!

Εγγύηση Προϊόντων:

Όλες οι παρακάτω εγγυήσεις καλύπτουν μόνο ελαττώματα που ανάγονται σε κατασκευαστικό ελάττωμα που υπήρχε από το εργοστάσιο κατασκευής και αποδεικνύονται ως τέτοια από τον πελάτη, χωρίς να μειώνονται με κανένα τρόπο τα δικαιώματά του που προβλέπει ο νόμος:

 • Τα προϊόντα Victron Energy καλύπτονται από 5 έτη εγγύηση του κατασκευαστή.
 • Τα προϊόντα Westech Solar καλύπτονται από 2 έτη εγγύηση του κατασκευαστή.
 • Τα υπόλοιπα προϊόντα καλύπτονται από 1 έτος εγγύηση του κατασκευαστή.
 • Τα αναλώσιμα όπως μπαταρίες κ.ά. καλύπτονται για 6 μήνες μόνο για κατασκευαστικό ελάττωμα από το εργοστάσιο και όχι λόγω της χρήσης (εντατικής ή μη, σωστής ή λανθασμένης).

Σε όσα προϊόντα αναφέρουμε δική μας εγγύηση (π.χ. 3 έτη), αυτή εννοείται πως ισχύει παράλληλα με αυτή του κατασκευαστή και όχι πρόσθετα σε αυτή, ενώ καλύπτει μόνο ελαττώματα που ανάγονται σε κατασκευαστικό ελάττωμα που υπήρχε από το εργοστάσιο κατασκευής και αποδεικνύονται ως τέτοια από τον πελάτη. 

Για την αναγνώριση κάθε απαίτησης εγγύησης, επιβάλλεται η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς (ή αντίγραφου αυτού).

Εντός του χρονικού διαστήματος της παρεχόμενης εγγύησης, για σφάλματα που αφορούν στο υλικό, την συναρμολόγηση ή την κατασκευή του προϊόντος, παρέχουμε κατά την διακριτική μας ευχέρεια είτε δωρεάν επισκευή, είτε αντικατάσταση, είτε επιστροφή χρηματικού ποσού.

Για επισκευές εντός ή εκτός του χρόνου της εγγύησης δεν αναλαμβάνουμε κανένα κόστος για τυχόν ενοικιαζόμενα προϊόντα αντικατάστασης, ούτε ευθυνόμαστε για τυχόν διαφυγόν κέρδος από την μη λειτουργία του υλικού λόγω βλάβης, ή οποιασδήποτε αξίωσης έναντι ζημιών πέραν των δικαιωμάτων που ορίζονται από το παρόν. Για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση του προϊόντος οφείλει να ασφαλιστεί ο ίδιος ο τελικός χρήστης λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα (π.χ. αισθητήρες, ασφάλειες, συναγερμός, σύστημα πυρόσβεσης, ασφάλιση κινδύνου κ.ο.κ.), ή να φροντίσει γι' αυτό ο εγκαταστάτης του εξοπλισμού, ο οποίος οφείλει να είναι ειδικός και γνώστης των προδιαγραφών που απαιτούνται. Όλους τους όρους και άλλες πληροφορίες συντήρησης και εξαιρέσεις από την εγγύηση θα βρείτε εδώ, ή ζητήστε μας το σχετικό έντυπο αυτοπροσώπως στην έδρα μας.

Με την παραλαβή των προϊόντων, ο αγοραστής συμφωνεί με όλους τους παραπάνω όρους, χωρίς επιφυλάξεις.

Τηλ. Κέντρο 210-9838670 Δε-Πα 09:30-15:00

Brands