Καλώς ήρθατε!

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΝΕΛ SHARP

Αγοράζετε απ΄ ευθείας από τον επίσημα εξουσιοδοτημένο διανομέα για τα ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ SHARP για την Ελλάδα. Με ελάχιστη διαφορά στις τιμες από τα φθηνά φωτοβολταικα πάνελ της αγοράς, μπορείτε να προμηθευτείτε τα κορυφαία από κάθε άποψη ιαπωνικά φωτοβολταικα πανελ SHARP 250 Wp. Η SHARP, μετά από 50 χρόνια πρωτοπορίας στα φωτοβολταϊκά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις:

Η εξαιρετική ποιότητα που χαρακτηρίζει και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της SHARP, χαρακτηρίζει και τα φωτοβολταϊκά της πάνελ. 

Γιατί να προτιμήσετε τα φωτοβολταϊκά SHARP:

Επιλέγοντας τα φωτοβολταικα πλαίσια της Sharp, δεν αγοράζετε μόνο χαρακτηριστικά υψηλή ποιότητα κατασκευής. Επιλέγετε φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής αξιοπιστίας με μια εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση. Η επιλογή SHARP είναι αυτονόητη, ειδικά όταν συγκρίνετε την εμφανώς ανώτερη ποιότητα και την τιμή των φωτοβολταϊκών πλαισίων SHARP σε σχέση με άλλα φωτοβολταικα πλαίσια της αγοράς.

Έτσι δεν θα ανησυχείτε και για την κατάσταση των πάνελ μετά από πολλά χρόνια.

Ιδιαίτερες διακρίσεις:

Με διάκριση 1ης θέσης TOP PV BRAND απ’ την EUPD Research στη Γερμανία, σε 3 διαφορετικά πεδία:

 • Για την ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής.

 • Ως προτιμώμενη μάρκα των επαγγελματιών.

 • Για το υψηλό επίπεδο του Δίκτυου Διανομέων Sharp.

Το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο στον κόσμο με πλαίσια thin-film ανήκει στην SHARP.

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά:

 • Φωτοβολταϊκά στοιχεία με 3 bus-bars που αυξάνουν την αποδιδόμενη ισχύ και με χαρακτηριστική ομοιομορφία κυψελών.

 • Με γυαλί AntiReflex για μεγαλύτερη απορρόφηση και κατά συνέπεια μεγαλύτερη απόδοση.

 • Με ειδικό σχεδιασμό πλαισίου που παρέχει πλήρη κάλυψη από την υγρασία.

 • Πλαίσιο αλουμινίου μεγαλύτερου πάχους 50mm με χαρακτηριστική στιβαρότητα και με πρόσθετη κάθετη στήριξη στην πίσω πλευρά.

 • Όλα τα φωτοβολταϊκά πάνελ SHARP έχουν μόνο θετική απόκλιση ισχύος και παράγουν έως και 5% περισσότερο (για παράδειγμα, ένα πάνελ SHARP 250 Wp παράγει έως και πάνω από 260Wp).

Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η βελτιωμένη απόδοση σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες όπως είναι η Ελλάδα. Και όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά όμως, εξασφαλίζουν μεγάλη απόδοση ακόμη και σε συνθήκες με χαμηλή ηλιοφάνεια όπως το χειμώνα ή σε περιοχές στη βόρεια Ελλάδα - σε σύγκριση με διάφορα "φθηνά" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) πάνελ της αγοράς.

Φυλλάδια:

 1. Τεχνικό Φυλλάδιο SHARP

 2. Οδηγός Χρήσης και Εγκατάστασης

 3. Εγγύηση SHARP

Τιμες και περισσότερες πληροφορίες:

Δείτε τις ιδιαίτερα συμφέρουσες (ειδικά για πάνελ αυτής της κατηγορίας) τιμες των φωτοβολταϊκών πάνελ SHARP στο ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής (όπου θα βρείτε και το τεχνικό φυλλάδιο) ή κατεβάστε εδώ τον πλήρη τιμοκατάλογο προϊόντων

Για να ενημερωθείτε για το ειδικό ποσοστό έκπτωσης χονδρικής επί των τιμών του παραπάνω καταλόγου, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9838670.

Ως επίσημος εξουσιοδοτημένος διανομέας χονδρικής Sharp για την Ελλάδα, διατηρούμε όλο το χρόνο σε στοκ στις αποθήκες μας στον Αγ. Δημήτριο και στη Μαγούλα Αττικής τα δημοφιλή πολυ-κρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πάνελ Sharp Solar 250 Wp.

Brands