Καλώς ήρθατε!

EPSOLAR CONTROLLERS

Η EPsolar αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά ρυθμιστών φόρτισης, με εξαγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ρυθμιστών φόρτισης στην Κίνα και ένας από τους γνωστότερους παγκοσμίως με τεράστιες πωλήσεις σε όλες τις χώρες.

Οι ρυθμιστές φόρτισης της EPsolar χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος απόκτησης, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και στην απόδοση. Για παράδειγμα, τα μοντέλα MPPT λειτουργούν με βαθμό απόδοσης έως 98%, ξεπερνώντας ακόμη και πολύ ακριβότερους ρυθμιστές φόρτισης της αγοράς.

Σας προτείνουμε τους Ρυθμιστές Φόρτισης EPsolar για αυτόνομα συστήματα που απαιτούν αξιοπιστία και άριστη σχέση τιμής προς απόδοση.

Η Alexiadi | Energy Systems διαθέτει τους ρυθμιστές EPSOLAR σε επαγγελματίες & εγκαταστάτες συστημάτων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Προσπαθούμε να διατηρούμε όλο το χρόνο σε στοκ στις αποθήκες μας στη Μαγούλα Αττικής όλα τα μοντέλα πρώτης ζήτησης και επιλεγμένα μοντέλα στην Έδρα μας στον Αγ. Δημήτριο.

Τιμές και περισσότερες πληροφορίες:

Δες τις ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές της EPSOLAR στο ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής ή κατέβασε εδώ τον πλήρη τιμοκατάλογο προϊόντων.

Για να ενημερωθείς για το ειδικό ποσοστό έκπτωσης χονδρικής επί των τιμών του παραπάνω καταλόγου, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 9838670.

Brands