Καλώς ήρθατε!

Ultracell UCG 12V - 75AH GEL

Ultracell Ultracell UCG 12V - 75AH GEL Battery

Stock: Τηλ. 210 9838670 (Δε-Πα 09:30-15:00)

Price :
174,19 €
EUR

Αναλυτική Περιγραφή

Ως Επίσημος Εισαγωγέας Ultracell στην Ελλάδα, μπορούμε να εγγυθηθούμε την καλύτερη τιμή και υποστήριξη. Αποκτήστε έναν κορυφαίο συσσωρευτή μολύβδου βαθιάς εκφόρτισης Ultracell με ηλεκτρολύτη σε GEL, κλειστού τύπου με χωρητικότητα 75 AH.

Οι συσσωρευτές GEL είναι οι συσσωρευτές με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην κατηγορία τους, η οποία ξεπερνά κατά πολύ αυτή των συσσωρευτών AGM. Πρόκειται για μια εξελιγμένη μορφή των AGM συσσωρευτών, αφού οι διαχωριστές των πλακών είναι και εδώ AGM, αλλά επιπλέον ο ηλεκτρολύτης είναι σε GEL.

Με αναμενόμενη διάρκεια ζωής πάνω από 15 έτη σε floating service και 1.200 κύκλους 50% εκφόρτισης!

Οι συσσωρευτές Ultracell UCG είναι κατάλληλοι για εφαρμογή σε φωτοβολταϊκά συστήματα, που απαιτούν βαθιά εκφόρτιση των μπαταριών και αντοχή σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας, με ειδικό για αυτή τη χρήση πάχος πλακών μολύβδου και ηλεκτρολύτη σε GEL. Οι συγκεκριμένοι μάλιστα είναι επώνυμοι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία τους. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι και περισσότερα χρόνια λειτουργίας.

Οι διαστάσεις του συσσωρευτή Ultracell UCG είναι (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος): 52,5 Χ 24,3 Χ 22,2 (24,5 με τους πόλους) εκατοστά.

 

 

 

 

UPSELL PRODUCT(S)

Brands