Καλώς ήρθατε!

Ultracell UCG 12V - 12AH GEL

Ultracell UCG 12V - 12H GEL Battery

Stock: Τηλ. 210 9838670 (Δε-Πα 09:30-15:00)

Price :
35,48 €
EUR

Αναλυτική Περιγραφή

Ως Επίσημος Εισαγωγέας Ultracell στην Ελλάδα, μπορούμε να εγγυθηθούμε την καλύτερη τιμή και υποστήριξη. Αποκτήστε έναν κορυφαίο συσσωρευτή μολύβδου βαθιάς εκφόρτισης Ultracell με ηλεκτρολύτη σε GEL, κλειστού τύπου με χωρητικότητα 12 AH.

Οι συσσωρευτές GEL είναι οι συσσωρευτές με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην κατηγορία τους, η οποία ξεπερνά κατά πολύ αυτή των συσσωρευτών AGM. Πρόκειται για μια εξελιγμένη μορφή των AGM συσσωρευτών, αφού οι διαχωριστές των πλακών είναι και εδώ AGM, αλλά επιπλέον ο ηλεκτρολύτης είναι σε GEL.

Ειδικός για χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα.

Οι συσσωρευτές Ultracell UCG είναι κατάλληλοι για εφαρμογή σε ηλεκτρικά ποδήλατα, που απαιτούν βαθιά εκφόρτιση των μπαταριών και αντοχή σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας, με ειδικό για αυτή τη χρήση πάχος πλακών μολύβδου και ηλεκτρολύτη σε GEL. Οι συγκεκριμένοι μάλιστα είναι επώνυμοι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία τους. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι και περισσότεροι κύκλοι λειτουργίας.

Οι διαστάσεις του συσσωρευτή Ultracell UCG είναι (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος): 15,1 Χ 9,8 Χ 9,65 cm και το βάρος του 3,98 Kg.

 

 

 

 

UPSELL PRODUCT(S)

Brands